12
Η COSMOTE και Εσύ

Η COSMOTE στην υπηρεσία σου

Η COSMOTE στην υπηρεσία σου
Η υπηρεσία COSMOTE@YourService σού προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη υποστήριξη σε προνομιακές τιμές, για να αντιμετωπίσεις ανάγκες που αφορούν από μια απλή τηλεφωνική πρίζα μέχρι θέματα Internet κι από ρυθμίσεις smartphone και tablet έως και σύνθετες ανάγκες μιας επιχείρησης, απαλλάσσοντάς σε από άγχος και κούραση

Η υπηρεσία COSMOTE@YourService αποτελεί μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Εξυπηρέτησης που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και καλύπτει ένα σύνολο δραστηριοτήτων και νέων τεχνολογικών λύσεων που συνεχώς εμπλουτίζεται, καθώς και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης και επίλυσης εξειδικευμένων θεμάτων πελατών.

Πλέον έχεις τη λύση για κάθε σου ανάγκη…

  • Στο σπίτι
  • Στο γραφείο
  • Στο κατάστημα
  • Απομακρυσμένα, μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης (Remote Support)
  • Μέσω video call

Για θέματα που αφορούν…

  • Εργασίες Υποδομής & Connected Συσκευές
  • Υποστήριξη PC/ Laptop
  • Υποστήριξη & Ρυθμίσεις Mοbile Συσκευών
  • Home Entertainment
  • Smart Home
  • Cosmote TV

Μπορεί το να συνδέσεις την κεραία ή ακόμα και το καλώδιο δικτύου της νέας σου smart TV να είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε περιπτώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα στο Internet, τον υπολογιστή ή το smartphone σου. Επιπλέον, όσο εξοικειωμένος κι αν είσαι, πάντα υπάρχει η ανάγκη για βοήθεια από κάποιον πιο ειδικό από εσένα. Δεν ξέρουν όλοι πώς να αντιμετωπίζουν έναν ιό στον υπολογιστή τους, να κάνουν συγχρονισμό τις επαφές τους στο νέο τους smartphone, πόσο μάλλον να εγκαταστήσουν ένα access point. Φυσικά, υπάρχουν και πιο δύσκολα ζητήματα που απαιτούν πιο δραστικές παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα πρόβλημα στις καλωδιώσεις ή τις πρίζες Ethernet στο σπίτι ή το γραφείο.

Για όλα αυτά τα θέματα, αλλά και για πολλά περισσότερα, η COSMOTE έχει δημιουργήσει την υπηρεσία COSMOTE@YourService, ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης, εξυπηρέτησης και επίλυσης προβλημάτων άμεσα και αποτελεσματικά.

Βοήθεια, εκεί που την χρειάζεσαι

Η υπηρεσία COSMOTE@YourService διατίθεται σε διάφορες μορφές, ανάλογα με το εκάστοτε θέμα που οι ειδικοί καλούνται να επιλύσουν. Έτσι, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μπορεί να έρθει στο χώρο σου (σπίτι ή γραφείο), να επισκεφτείς εσύ ένα κατάστημα COSMOTE, ενώ εάν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις ακολουθώντας οδηγίες, υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης.

Στην πρώτη περίπτωση, τα θέματα που καλύπτονται αφορούν σε εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών και δικτυακού εξοπλισμού (περιλαμβάνονται συσκευές όπως Wi-Fi repeater, access point, switch), αλλά και επιδιόρθωση προβλημάτων σε υπολογιστές και περιφερειακά (οθόνες, εκτυπωτές, NAS, κάμερες, πληκτρολόγιο/ποντίκι κ.λπ). Σε πολλές περιπτώσεις, η αποκατάσταση πραγματοποιείται στο χώρο του πελάτη, ενώ εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα, υποστηρίζεται και η υπηρεσία pick up & return.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία COSMOTE@YourService καλύπτει και περιπτώσεις υποδομής, όπως εγκατάσταση/επιδιόρθωση εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου, τηλεφωνικών πριζών, αλλά και εγκατάσταση/παραμετροποίηση/αποκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού.

Στα καταστήματα COSMOTE, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αναλάβει να δώσει λύση σε θέματα φορητών συσκευών (smartphones, tablets, laptops) και να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ένα e-mail, να μεταφέρεις επαφές, να κάνεις backup των δεδομένων του κινητού σου, να αναβαθμίσει το λογισμικό, αλλά και να εξηγήσει τη λειτουργία ενός συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Επιπλέον, η υπηρεσία COSMOTE@YourService στα καταστήματα COSMOTE, περιλαμβάνεται και service συσκευών σε επίπεδο hardware.

Και απομακρυσμένη υποστήριξη

Εάν το ‘χεις με την τεχνολογία και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη βοήθεια, με ένα τηλεφώνημά σου, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της COSMOTE θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα εξηγώντας σου μια λειτουργία του υπολογιστή ή του κινητού σου, πώς να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, πώς να δημιουργήσεις ένα e-mail, ή έναν λογαριασμό σε ένα website, πώς να κάνεις αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα κ.ά.

Αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία COSMOTE@YourService θα βρεις εδώ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ξεκινήσεις συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στο site, να καλέσεις στο 13888 από Δευτέρα έως Σάββατο μεταξύ 09:00 και 21:00 και να επιλέξεις την υπηρεσία COSMOTE@YourService που καλύπτει τις ανάγκες σου.