9
Αθλητισμός

Αποκλειστικά για Star Trek lovers!

Αποκλειστικά για Star Trek lovers!
Star Trek lovers unite! Αυτό που περιμένατε είναι εδώ! Ένα κανάλι, αποκλειστικά για όλους εμάς, τους λάτρεις του Κάπτεν Κερκ, του Σούλου και φυσικά, του εμβληματικού Μίστερ Σποκ!

Πρόκειται για μια είδηση που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ασυγκίνητους εκείνους που μεγάλωσαν με το μύθο του Star Trek, εκείνους που το ανακάλυψαν στην πορεία, και βέβαια για όλους τους νεότερους που έχουν ακούσει τόσα πολλά για την αρχική σειρά και τις ταινίες και επιθυμούν να τη γνωρίσουν ιδίοις όμμασι!

Η πρεμιέρα έγινε στις 11 Ιουλίου στον COSMOTE TV και στο νέο κανάλι COSMOTE Cinema Star Trek που θα προβάλει όλες τις ταινίες Star Trek, από την πρώτη (Star Trek The Motion Picture, του 1979), μέχρι την πιο πρόσφατη (Star Trek Into Darkness). Ταυτόχρονα, το Cosmote Cinema Star Trek θα φιλοξενήσει και την πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά (το Star Trek The Original Series), η οποία αποτελεί για τους πολυπληθείς ανά τον κόσμο φανατικούς οπαδούς, την… Κοσμογονία της Sci-Fi μυθολογίας και φέτος γιορτάζει τα 50α της γενέθλια!

ote-cinema-star-trek2Τι θα παίζει;
Καλά τα (εορταστικά) λόγια, αλλά από περιεχόμενο τι γίνεται; Λοιπόν, το COSMOTE TV έχει δημιουργήσει ένα θεματικό pop-up κανάλι για τους συνδρομητές του, με 24ωρο πρόγραμμα, στο οποίο θα προβάλλονται τα εξής:

  • Και οι 12 ταινίες Star Trek, από το 1979 έως το 2013:Star Trek: Η Ταινία-1979, Star Trek ΙΙ: Η Οργή του Καν-1982, Star Trek ΙΙΙ: Αναζητώντας τον Σποκ-1984, Star Trek ΙV: Επιστροφή στο Παρόν-1986, Star Trek V: Τα Τελευταία Σύνορα-1989, Star Trek VΙ: Ο Άγνωστος Κόσμος-1991, Star Trek VΙΙ: Γενεές-1994, Star Trek VΙΙΙ: Πρώτη Επαφή-1996, Star Trek ΙX: Η Εξέγερση-1998, Star Trek: Nemesis-2002, Star Trek-2009, Star Trek into Darkness-2013
  • Ολοκληρωμένη και σε ποιότητα High Definition, η πρωτότυπη σειρά “Star Trek The Original Series” (1966-1969) του Τζιν Ρόντενμπερι, με τους Γουίλιαμ Σάτνερ, Λέοναρντ Νίμοϊ, ΝτεΦόρεστ Κέλεϊ, Νισέλ Νίκολς. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

ote-cinema-star-trek3Επομένως, εάν είσαι συνδρομητής του ΟΤΕ TV θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και τα 79 επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς. Υπολογίσαμε πως θα σου πάρει περίπου 2 εβδομάδες συνεχόμενης τηλεθέασης για να εξαντλήσεις πλήρως το διαθέσιμο περιεχόμενο…

Τέλος, να ενημερώσουμε πως το COSMOTE Cinema Star Trek θα είναι στη διάθεσή σου έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, ενώ θα μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά/ ταινίες και μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV GO. Αυτό το καλοκαίρι έχει ένα μόνο τελευταίο σύνορο… το COSMOTE Cinema Star Trek!