12
Η COSMOTE και Εσύ

COSMOTE Insurance – Συγκρίνεις, επιλέγεις, ξενοιάζεις

COSMOTE Insurance – Συγκρίνεις, επιλέγεις, ξενοιάζεις
Ψάχνεις για ασφάλεια αυτοκινήτου; Θες κάποιον να σε ενημερώσει για τα πακέτα, τις εταιρείες, τις καλύψεις, τις τιμές απλά και κατανοητά χωρίς ψιλά γράμματα; Μην πας μακριά. Άνοιξε το tablet, τον υπολογιστή ή το κινητό σου και μπες στο site που δημιούργησε η COSMOTE για σένα, το COSMOTE Insurance.

Η νέα τάση της εποχής τα θέλει όλα ψηφιακά. Και γιατί όχι, αφού προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα και αμεσότητα; Γιατί λοιπόν να κλείνεις ραντεβού, να διαβάζεις ένα σωρό χαρτιά χωρίς να καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και τελικά να κάνεις ότι σου προτείνουν για να τελειώνεις; Η υπηρεσία COSMOTE Insurance έρχεται να σε γλιτώσει και να σου κάνει τη ζωή εύκολη, κάνοντας την αξιολόγηση και την απόφαση παιχνιδάκι.

Καλώς ήρθες λοιπόν στον κόσμο της online ασφάλισης όπου με ελάχιστα κλικ μπορείς να συγκρίνεις ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, να βρεις το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και σε λίγα λεπτά να έχεις το συμβόλαιο στο e-mail σου, χωρίς χαρτούρα, υπογραφές και χρονοτριβές.

Αξιοπιστία & διαφάνεια

Επειδή είναι φυσικό να ανησυχεί κάποιος που δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν παρόμοιες ψηφιακές εφαρμογές, το γεγονός ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπηρεσία βρίσκεται η COSMOTE είναι αρκετό για να εγγυηθεί ότι τα πακέτα που σου προτείνονται θα είναι τα καλύτερα για σένα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Το COSMOTE Insurance συνεργάζεται με καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρείες ούτως ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση σε πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων και να αγοράσεις την ασφάλειά σου μέσα από ένα οικοσύστημα που προσφέρει οικονομία και σιγουριά. Επιπλέον, όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις, αλλά και όλα όσα παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση του ασφαλιστικού σου πακέτου είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο. Το αυτόματο σύστημα του COSMOTE Insurance εγγυάται διαφάνεια και αντικειμενικότητα, χωρίς παγίδες, αλλά και τακτικές ενημερώσεις, απευθείας στο e-mail σου.

Εξυπηρέτηση πελατών συνεχώς δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί

Το COSMOTE Insurance, όμως δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό σύστημα, όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος και αυτό διότι:

  • σου προσφέρει έναν πιστοποιημένο σύμβουλο 24/7 για ό,τι χρειαστείς πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την αγορά,
  • διαθέτει τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, με στελέχη πιστοποιημένα για ασφαλιστικές εργασίες, προσβάσιμο όλο το 24ωρο και ικανό να σε καθοδηγήσει και να σε εξυπηρετήσει τηλεφωνικά, μέσω email, live chat ή call me back,
  • λαμβάνεις δωρεάν νομικές συμβουλές και την υπηρεσία παρακολούθησης ζημιάς, χωρίς χρέωση, και
  • είναι δίπλα σου από τη στιγμή του ατυχήματος μέχρι τη στιγμή που η αποζημίωση θα κατατεθεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Η καλύτερη υποστήριξη στις ζημιές

Εκτός από τη φροντίδα ατυχήματος που σου προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξεις, το COSMOTE Insurance σου παρέχει δωρεάν την υπηρεσία παρακολούθηση ζημιάς για καλύτερη, γρηγορότερη και ευκολότερη διαχείριση του ατυχήματος και της σχετικής με αυτό γραφειοκρατίας. Έτσι, μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος ότι τα συμφέροντα σου θα διασφαλιστούν και ότι όλη η διαδικασία σε περίπτωση ατυχήματος θα έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Αξίζει ακόμα να τονίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, μπορείς απλά να μπεις από το κινητό σου στο cosmoteinsurance.gr, να πατήσεις το SOS Button για να ληφθεί η ακριβής γεωγραφική τοποθεσία μέσω GPS και να κινητοποιηθεί άμεσα κάθε δυνατή βοήθεια.

Βήμα προς βήμα

Αφού ξεκαθαρίσαμε για ποιο λόγο το COSMOTE Insurance είναι ο καλύτερος ψηφιακός ασφαλιστικός σύμβουλος πάμε να δούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να αγοράσεις ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο αυτοκινήτου:

Το πρώτο πράγμα φυσικά είναι να μπεις στο COSMOTE Insurance και να βάλεις τον αριθμό τις πινακίδας του οχήματος. Πάτα το κουμπί «Σύγκρινε τιμές» και – στις περισσότερες περιπτώσεις – θα δεις όλα τα στοιχεία του οχήματος (μάρκα, μοντέλο και ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας) συμπληρωμένα αυτόματα.

Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία και πατώντας το κουμπί Επόμενο θα δεις τα τρία κύρια προγράμματα ασφάλειας: Βασική, Πυρός & Κλοπής, Μικτή. Κάθε ένα από αυτά αναφέρει τις καλύψεις που περιλαμβάνει, ενώ στο ίδιο βήμα θα πρέπει να επιλέξεις και τη διάρκεια του πακέτου. Επίλεξε ανάμεσα σε τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια, ή ακόμα και μηνιαία. Έχε όμως υπόψη σου ότι στην ετήσια ασφάλιση λαμβάνεις έκπτωση που φτάνει έως και 40%, ενώ μπορείς να πληρώσεις με έως και 12 άτοκες δόσεις. Βάζοντας και την τρέχουσα αξία του οχήματος (εάν δεν την ξέρεις μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210-8018000 για βοήθεια) και πριν δεις τις καλύψεις του πακέτου που επέλεξες, μπορείς να προσθέσεις καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων και η νομική προστασία.

Στο τελευταίο βήμα παρουσιάζονται όλες οι καλύψεις που έχεις επιλέξει και τα διαθέσιμα πακέτα των ασφαλιστικών εταιρειών ταξινομημένα ανά τιμή. Σε κάθε εταιρεία παρουσιάζονται αναλυτικά οι καλύψεις του πακέτου, μπορείς να τσεκάρεις όσες θες για να τις συγκρίνεις, ενώ μπορείς να κάνεις και αλλαγές στις καλύψεις που έχεις επιλέξει και να δεις τα διαθέσιμα πακέτα – αλλά και τις τιμές – να ενημερώνονται άμεσα!

Επιλέγεις την ασφαλιστική εταιρεία που επιθυμείς, πληρώνεις με την κάρτα σου ή με web banking και σε ελάχιστο χρόνο, καταφθάνει το συμβόλαιό σου στο e-mail που δήλωσες.

Αυτό ήταν. Πιο εύκολο δεν γίνεται. Το φανταζόσουν ποτέ ότι σε τόσο λίγο χρόνο θα ασφάλιζες το αυτοκίνητό σου; Καλώς ήρθε στο μέλλον της ασφάλισης που φέρνει το COSMOTE Insurance.