12
Η COSMOTE και Εσύ

Ασφάλιση υγείας. Τώρα με ειδική προνομιακή τιμή για τους συνδρομητές COSMOTE

Ασφάλιση υγείας. Τώρα με ειδική προνομιακή τιμή για τους συνδρομητές COSMOTE
Εάν πιστεύεις ότι η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι ακριβή ξανασκέψου το. Με 56 ευρώ το χρόνο εξασφαλίζεις πρόσβαση σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα, δωρεάν ετήσιο check up και πολλά άλλα προνόμια.

Ας ξεκινήσουμε από μια διαπίστωση: Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία η Ελλάδα κατέχει ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά απευθείας ιδιωτικών δαπανών υγείας που πλησιάζει το 90% τις ιδιωτικής δαπάνης. Με το απευθείας εννοούμε τις ανασφάλιστες πληρωμές. Επίσης, στην Ελλάδα οι ιδιωτικές δαπάνες των νοικοκυριών για υπηρεσίες υγείας αποτελούν το 35,2% των συνολικών δαπανών υγείας. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών καταφεύγει στις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας χωρίς όμως να έχει συμβόλαιο με κάποια ασφαλιστική εταιρεία.

Η παρανόηση που υπάρχει από μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι ότι τα ιδιωτικά συμβόλαια υγείας είναι ακριβά. Όμως, όπως θα δούμε στο παρόν άρθρο, το ετήσιο ασφάλιστρο είναι πολύ χαμηλότερο από μία μόνο επίσκεψη σε ένα ιδιωτικό ιατρείο. Και με τις προσφορές και τα προγράμματα του COSMOTE Insurance, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην ασφαλιστείς εσύ και η οικογένειά σου.

Στις 7 Απριλίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα υγείας. Αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς τι κάνεις για την υγεία σου. Ανήκεις κι εσύ στα παραπάνω ποσοστά; Έχεις ασφάλιση σε κάποιο δημόσιο ταμείο, αλλά όταν παρουσιαστεί ανάγκη ψάχνεις να βρεις κάποιον ιδιώτη γιατρό ή διαγνωστικό κέντρο γιατί «πού να τρέχεις τώρα στα δημόσια νοσοκομεία» και θες «να τελειώνεις πιο γρήγορα»; Δεν έχεις δημόσια ασφάλιση;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος σκέψου ότι με ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κι αν σκέφτεσαι από που να ξεκινήσεις, πού να ψάξεις, πόσο θα κοστίσει και τι υπηρεσίες να επιλέξεις, μην αγχώνεσαι. Υπάρχει το COSMOTE Insurance.

Χωρίς ηλικιακά όρια, χωρίς δικαιολογητικά μπορείς να αποκτήσεις τις καλύτερες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας, όπως πρόσβαση σε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς. Απλά μπες εδώ, βάλε τη ημερομηνία γέννησής σου και θα δεις τις καλύτερες προτάσεις για σένα.

Μάλιστα, εάν είσαι συνδρομητής COSMOTE η CNP Ζωής σου προσφέρει έκπτωση 5%. Συγκεκριμένα με μόλις 56 ευρώ το χρόνο ή 4,68 ευρώ το μήνα απολαμβάνεις:

  • Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις με 0% συμμετοχή (με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ) και πολύ χαμηλή συμμετοχή χωρίς δημόσιο ταμείο
  • Επίσκεψη σε ιδιωτικά ιατρεία ή σε νοσοκομεία/διαγνωστικά κέντρα με μόλις 23 ευρώ σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες
  • Επίσκεψη ιατρών κατ’ οίκον σε πολύ χαμηλές τιμές
  • Δωρεάν Check Up
  • Φυσιοθεραπείες με 20‑30€/επίσκεψη
  • Οδοντιατρικές πράξεις με έκπτωση 50%
  • Επιπλέον παροχές όπως δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος, εξετάσεις μοριακής βιολογίας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea με έκπτωση 20% κ.λπ

Η πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, παρέχεται μέσω ειδικού τηλεφωνικού κέντρου, στο δίκτυο και τους συνεργάτες του ομίλου Affidea.

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειαστείς γιατρό, εξετάσεις ή οτιδήποτε άλλο, δεν χρειάζεται να ψάχνεις και να κλείνεις ραντεβού. Ένα τηλέφωνο αρκεί.

Μην αμελείς την υγεία σου λοιπόν. Κι επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή, μην περιμένεις να έρθει η ώρα να χρειαστείς γιατρό ή εξετάσεις για να ψάξεις. Ασφαλίσου τώρα στο COSMOTE Insurance.