12
Η COSMOTE και Εσύ

Ασφάλεια οχήματος. Ετήσιας διάρκειας ή μικρότερη;

Ασφάλεια οχήματος. Ετήσιας διάρκειας ή μικρότερη;
Τα ασφάλιστρα αυτοκινήτων αυξάνονται. Μπορείς όμως να “κλειδώσεις” την τιμή επιλέγοντας ετήσιο συμβόλαιο.

Τα ασφάλιστρα αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί από 5% έως 12% μέσα στο 2023, αφενός λόγω της αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων και αφετέρου λόγω της αύξησης του κόστους των αποζημιώσεων που είναι αποτέλεσμα του υψηλού πληθωρισμού που έχει επηρεάσει το κόστος των ανταλλακτικών και των εργασιών επισκευής. Ενδεικτικά, οι τιμές για θύρες πορτ-μπαγκάζ έχουν αυξηθεί κατά 60%, ενώ ακόμα περισσότερο έχουν αυξηθεί οι τιμές για φωτιστικά σώματα (67%). Οι προβλέψεις των αναλυτών της αγοράς δείχνουν ότι οι αυξήσεις θα συνεχιστούν και μέσα στο 2023, εάν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες στους δρόμους και στην οικονομία.

Η ουσία είναι ότι ο οδηγός σήμερα βλέπει τα κόστη χρήσης του οχήματός του να εκτοξεύονται με πρώτο και καλύτερο τα καύσιμα (διάβασε αυτό το άρθρο για να δεις πώς θα βρεις το φθηνότερο πρατήριο). Σε ό,τι αφορά την ασφάλιση που είναι και υποχρεωτική τι μπορείς να κάνεις; Κατ’ αρχάς να μπεις στον κόσμο της online ασφάλισης με τη βοήθεια του COSMOTE Insurance και να επιλέξεις το ιδανικό ασφάλιστρο που σε εξυπηρετεί.

Το COSMOTE Insurance συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ούτως ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση σε πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων και να αγοράσεις την ασφάλειά σου μέσα από ένα σύστημα που προσφέρει οικονομία και σιγουριά.

Επειδή τον καιρό της ακρίβειας η επιλογή ενός πακέτου μικρότερης διάρκειας μπορεί να φαντάζει δελεαστική, σκέψου ότι με ένα ετήσιο πρόγραμμα ουσιαστικά “κλειδώνεις” την τιμή από τώρα. Έτσι, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο μέλλον εσύ θα πληρώνεις ό,τι έχεις συμφωνήσει εξαρχής. Επιπλέον, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στα ετήσια συμβόλαια, που μπορεί να φτάσουν έως και το 40% σε σχέση με μικρότερης διάρκειας ασφάλιση.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς στο COSMOTE Insurance έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις το ετήσιο ασφάλιστρό σου με έως και σε 12 άτοκες δόσεις. Για παράδειγμα για ετήσιο ασφάλιστρο 200 ευρώ, πληρώνεις έως δώδεκα άτοκες δόσεις των 16,67 ευρώ, ενώ για αντίστοιχη επιλογή με τρίμηνης διάρκειας συμβόλαιο θα πλήρωνες περίπου 250 ευρώ το χρόνο σε τέσσερις δόσεις των 62,5 ευρώ. Δηλαδή το όφελος από ετήσιο συμβόλαιο σε σχέση με τριμηνιαίο είναι 25%.

Το COSMOTE Insurance όμως προσφέρει κι άλλα προνόμια και προσφορές. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο το MyZen και η Anytime σου δίνουν δώρο καύσιμα αξίας 20 ευρώ με κάθε ετήσιο συμβόλαιο, ενώ η Hellas Direct έκπτωση 40% στα ετήσια πακέτα!

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες τώρα στο COSMOTE Insurance και ακολούθησε αυτά τα πολύ απλά βήματα:

  • Βήμα 1: Μπες στο site 
  • Βήμα 2: Βάλε τον αριθμό της πινακίδας και τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητούνται.
  • Βήμα 3: Επίλεξε ετήσια διάρκεια
  • Βήμα 4: Επίλεξε το πακέτο που σε ενδιαφέρει Βασικό, Πυρός/Κλοπής, Μικτή ή/και πρόσθεσε άλλες καλύψεις, όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων κ.λπ,
  • Βήμα 5: Το site συγκρίνει τα πακέτα των ασφαλιστικών εταιρειών και επιλέγεις αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα,
  • Βήμα 6: Ολοκληρώνεις την πληρωμή σου με τον τρόπο που θες και άμεσα λαμβάνεις στο email σου τα σχετικά έντυπα (συμβόλαιο, όρους κ.λπ).