80
COSMOTE Tips

Το Candy Crush γίνεται game show

Το Candy Crush γίνεται game show
Το Candy Crush μεταφέρεται στην τηλεόραση από το CBS και τη Lionsgate και οι πολυάριθμοι οπαδοί του αναμένουν με ανυπομονησία!

Είναι πλέον γεγονός. Το CBS έδωσε το τελικό “ΟΚ” για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του εξαιρετικά δημοφιλούς mobile παιχνιδιού “Candy Crush Saga” από τη Lionsgate TV. Και οι φίλοι του παιχνιδιού ήδη πανηγυρίζουν!

Δεν ξέρουμε κατά πόσον θα παιχτεί στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε, εσύ μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές στο COSMOTE TV, το οποίο με την υπηρεσία COSMOTE TV GO, σου προσφέρει δυνατότητα να τα βλέπεις όλα και στο tablet ή το κινητό σου.

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι πως πρόκειται για επεισόδια διάρκειας 1 ώρας, στα οποία θα εμφανίζονται ομάδες 2 παικτών που θα συναγωνίζονται ενάντια σε γιγαντιαίων διαστάσεων διαδραστικά game boards. Στόχος τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια, να προχωρήσουν στις πίστες και, τελικά, να στεφθούν πρωταθλητές του “Candy Crush”. Η σειρά υπόσχεται να προσφέρει και μια επιλογή ταυτόχρονου παιχνιδιού για τους τηλεθεατές από το σπίτι.

candy_crash

Υπεύθυνος παραγωγής και δημιουργός της έκδοσης του παιχνιδιού για την τηλεόραση είναι ο βετεράνος της τηλεόρασης Matt Kunitz για τη Lionsgate και τα CBS Television Studios, σε συνεργασία με τη δημοφιλή εταιρεία δημιουργίας παιχνιδιών King.

candy_crash2Φανατικός θαυμαστής του παιχνιδιού είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος του CBS Entertainment, Glenn Geller. Σύμφωνα με δηλώσεις του, είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τις Lionsgate και King προκειμένου να μεταφέρουν ένα από τα πλέον δημοφιλή και ψυχαγωγικά παιχνίδια στην τηλεόραση, κάνοντας το προσιτό στην τεράστια και παθιασμένη βάση οπαδών του, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν και ταυτόχρονα να παίζουν από το σπίτι τους.
Από την πλευρά του, ο TV chief της Lionsgate, Kevin Beggs, δήλωσε πως το αποτέλεσμα θα είναι ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό θέαμα, ανάλογο και αντάξιο της φήμης του τίτλου.
Τέλος, να θυμίσουμε πως το Candy Crush έχει δημιουργήσει φανατικό και πιστό κοινό οπαδών από το 2012 που κυκλοφόρησε, με σημαντικές μάλιστα in-app αγορές. Υπολογίζεται πως -ακόμα και μετά από τόσο καιρό- οι χρήστες παίζουν, κάθε μήνα, περίπου 18 δις game rounds!

Εν αναμονή λοιπόν, αν και δεν έχουμε ακόμα καθορισμένη ημερομηνία πρώτης προβολής της σειράς από το CBS.