80
COSMOTE Tips

Τι καιρό θα κάνει; Το κινητό σε ενημερώνει

Τι καιρό θα κάνει; Το κινητό σε ενημερώνει
Παρουσιάζουμε τρία κορυφαία apps πρόγνωσης του καιρού, το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι καιρό θα κάνει.

Δεδομένου πως ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο απρόβλεπτος, το να έχεις διαθέσιμο ένα καλό app στο κινητό σου που θα σε ενημερώνει σωστά, αποτελεί ανάγκη. Το πρόβλημα είναι πως θα βρεις πληθώρα τέτοιων εφαρμογών στα App Store και Google Play Store. Ποιες να επιλέξεις; Διαλέξαμε για σένα τις 3 κορυφαίες.

Εσύ το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο Internet μέσω του αξιόπιστου δικτύου 4G της COSMOTE για να απολαύσεις τις εφαρμογές αυτές. Έτοιμος;

AccuWeather

Το AccuWeather είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τον καιρό. Με προγνώσεις ωριαίες, ημερήσιες και 15 ημερών, διαθέτει επιπλέον και το feature MinuteCast που θα σου προσφέρει πρόγνωση για τις επόμενες δύο ώρες. Οι developers της εφαρμογής έχουν επιπλέον ενσωματώσει και χρήσιμες ειδοποιήσεις για επερχόμενες ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά και υποστήριξη για Android Wear, καθώς και ένα χρήσιμο widget.

Yahoo Weather

Το Yahoo Weather πιθανώς να είναι το πιο όμορφο app που κυκλοφορεί. Κέρδισε το βραβείο Apple design το 2013 και μπορείς να καταλάβεις εύκολα το γιατί. Οι πληροφορίες του καιρού εμφανίζονται επάνω σε μια φωτογραφία οποιουδήποτε προορισμού βρίσκεσαι τη στιγμή που το ανοίγεις. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Flickr. Από πλευράς χαρακτηριστικών, έχεις στη διάθεσή σου προβλέψεις ωριαίες, πενθήμερες και δεκαήμερες, ταυτόχρονα με πληροφορίες όπως θερμοκρασία, υγρασία, ορατότητα και επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Weather Underground

Η εφαρμογή αυτή έχει μια διαφορετική προσέγγιση στην πρόβλεψη του καιρού. Οι πληροφορίες προσφέρονται από 180.000 ιδιωτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς που συντηρούν ερασιτέχνες, καθιστώντας το app, την “ακριβέστερη υπηρεσία προβλέψεων στον κόσμο”, σύμφωνα με τους δημιουργούς της. Έχεις στη διάθεσή σου ωριαίες αλλά και δεκαήμερες προβλέψεις που θα σου προσφέρουν πληροφορίες όπως η πιθανότητα κατακρημνίσεων κ.ο.κ. Ταυτόχρονα, θα βρεις αλληλεπιδραστικό ραντάρ, μετεωρολογικούς χάρτες και ειδοποιήσεις ακραίων φαινομένων. Οπότε, αν ψάχνεις κάτι εναλλακτικό και ταυτόχρονα αξιόπιστο, το Weather Underground είναι η ιδανική crowd-sourced εφαρμογή για σένα.