80
COSMOTE Tips

Ταξιδεύεις συχνά; Κάνε εύκολα μετατροπές νομισμάτων

Ταξιδεύεις συχνά; Κάνε εύκολα μετατροπές νομισμάτων
Το κατάλληλο app θα σου λύσει τα χέρια όταν βρίσκεσαι σε χώρα του εξωτερικού, χάρη στην ευκολία μετατροπής συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό είναι να προσπαθείς να συγκρίνεις τιμές στο τοπικό νόμισμα και σε αυτό που χρησιμοποιείς στη χώρα σου, ώστε να καταλάβεις κατά πόσον τελικά σε συμφέρει να αγοράσεις εκείνο το… δερμάτινο μπουφάν που πάντα ονειρευόσουν. Ευτυχώς για σένα, ανεξάρτητα από τον προορισμό σου, το XE Currency θα σου λύσει τα χέρια, εφόσον μάλιστα συνδυαστεί με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυο 4G της COSMOTE.

Καταρχάς, να τονίσουμε πως το XE Currency διατίθεται ως app, αλλά και ως site, με τις ίδιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Προφανώς, αυτό που χρειάζεσαι όταν βρίσκεσαι έξω είναι η εφαρμογή, η οποία είναι αρκετά απλή, προσφέροντας δυνατότητα άμεσης μετατροπής συναλλαγματικών ισοτιμιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισαγάγεις το ποσό σε ένα νόμισμα και μετά να δεις την αξία σε μια ποικιλία από άλλα.

Με πάνω από 180 καταγεγραμμένα νομίσματα, θα είσαι βέβαιος πως το νόμισμα που έχει η χώρα την οποία έχεις επισκεφτεί, βρίσκεται εκεί. Επιπρόσθετα, η εφαρμογή αυτή προσφέρει τη δυνατότητα κατεβάσματος και αποθήκευσης των συναλλαγματικών ισοτιμιών, ώστε να μη χρειάζεται να μπαίνεις και να χρεώνεσαι κάθε φορά όσο βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Το XE Currency έχει πάνω από 1 εκατομμύριο downloads από χρήστες σε όλο τον κόσμο, κάτι που εξηγείται λόγω της ευχρηστίας του και του ευχάριστου interface του. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ταξιδέψεις στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται να αγχωθείς καθόλου για τα νομίσματα και τις ισοτιμίες τους.