7
Τεχνολογία

Πώς να επισκευάσεις την οθόνη του κινητού σου;

Πώς να επισκευάσεις την οθόνη του κινητού σου;
Έσπασε; Μη σκας. Η υπηρεσία G Service σου επισκευάζει την οθόνη του κινητού σου στο πι και φι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν αγοράσεις καινούριο κινητό είναι να βάλεις ένα προστατευτικό τζαμάκι ή μεμβράνη στην οθόνη, για να προλάβεις τα ατυχήματα. Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για να προστατέψεις το κινητό σου. Ακόμα όμως κι αν ω μη γένοιτο σου πέσει το κινητό και σπάσει η οθόνη, και πάλι ο προορισμός σου πρέπει να είναι ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η υπηρεσία G Service επισκευάζει την οθόνη του κινητού σου ανάλογα με το μοντέλο. Περισσότερες λεπτομέρειες και κόστος επισκευής μπορείς να βρεις εδώ.

Σε κάθε περίπτωση οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα πραγματοποιήσουν δωρεάν τεχνικό έλεγχο της συσκευής σου που περιλαμβάνει μικρόφωνο, κάμερα, οθόνη αφής, πλήκτρα, ακουστικά, ηχείο, φόρτιση, δίκτυο, μνήμη, έκδοση λειτουργικού, Bluetooth και Wi-Fi. Ο τεχνικός θα επιβεβαιώσει τη βλάβη και θα προχωρήσει στην αντικατάσταση της ελαττωματικής οθόνης!

Αξίζει να τονιστεί ότι τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εγγυώνται την επισκευή και την καλή λειτουργία της συσκευής σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της επισκευής μέσω του https://www.germanos.gr/services/repair-tracking/ δηλώνοντας τον αριθμό τηλεφώνου που έχεις δηλώσει και αριθμό εργασίας που έχεις παραλάβει κατά την παράδοση της συσκευής στο service.