4
Υγεία & Fitness

Μαθήματα τένις από τον ειδικό!

Μαθήματα τένις από τον ειδικό!
Αξιοποιήστε τη σύγχρονη τεχνολογία για να μάθετε το σπορ που σας αρέσει. Στο παρόν άρθρο ασχολούμαστε με το τένις.

Πάντα σου άρεσε το τένις, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπιασες τη ρακέτα στα χέρια σου και αισθάνεσαι πως έχεις ξεχάσει τα βασικά του αθλήματος. Μπορεί πάλι να απολάμβανες να παρακολουθείς τους τενίστες και να ήθελες να μπεις και εσύ κάποια στιγμή στο γήπεδο, αλλά δεν έχεις χρόνο ή χρήματα για κάποιον προπονητή. Τι μπορείς να κάνεις; Μα, προφανώς να στραφείς στην τεχνολογία και στο smartphone σου!

Για την ακρίβεια, θα χρειαστείς το app “Virtual Tennis Coach”, καθώς και μία αξιόπιστη mobile σύνδεση. Μπορείς να δεις εδώ πως θα αποκτήσεις γρήγορο δίκτυο 4G στο κινητό σου από την COSMOTE.

Το Virtual Tennis Coach (www.virtualtenniscoach.com) είναι μια εφαρμογή που προσφέρει υψηλής ποιότητας βίντεο-οδηγίες για τις βασικές τεχνικές του αθλήματος, από τον επί 40 χρόνια Αυστραλό επαγγελματία προπονητή Peter Smith. Ο συγκεκριμένος τενίστας έχει βραβευτεί δύο φορές ως ο “Αυστραλός προπονητής τένις της χρονιάς”, ενώ είναι γνωστός ως ο επί χρόνια προπονητής του Lleyton Hewitt, του πρώην παγκοσμίου Νο.1 πρωταθλητή στις διοργανώσεις US Open και Wimbledon.

virtual-tennis-coach

Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτού του είδους τις εφαρμογές είναι να δίνονται με απλό και κατανοητό τρόπο οι βασικές τεχνικές του αθλήματος με παραδείγματα. Επίσης, να προσφέρεται σταδιακή προσέγγιση από τις εύκολες στις πιο σύνθετες κινήσεις, για να είναι δυνατή η εξοικείωση του χρήστη με το αντικείμενο. Ας δούμε λοιπόν τι ενσωματώνει η εφαρμογή:

  • Για αρχή, θα βρεις κάποια δωρεάν βίντεο-μαθήματα για το σερβίς και το Backhand Smash, αλλά και μια συνέντευξη με τον Lleyton Hewitt.
  • Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις στα αρχικά δωρεάν μαθήματα, κατεβάζοντας μεμονωμένα μαθήματα (επί πληρωμή), μέσω του VTC Store.
  • Προσφέρεται έκπτωση 50% με την αγορά της “The Grand Slam Coaching Collection”.
  • Η εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη στο AirPlay του iOS, που σημαίνει ότι μπορείς να μεταδώσεις με streaming τα εκπαιδευτικά βίντεο του Peter Smith στην τηλεόρασή σου μέσω του Apple TV.

Με τη μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης του Peter, δεν θα έχεις πλέον καμία δικαιολογία να μην αρπάξεις τη ρακέτα σου και να… ορμήσεις στο τερέν. Απλά κατέβασε την εφαρμογή δοκίμασέ τη και απόκτησε την αυτοπεποίθηση του… πρωταθλητή.