4
Υγεία & Fitness

Ευεξία και καλύτερη ζωή για τη σύγχρονη γυναίκα

Ευεξία και καλύτερη ζωή για τη σύγχρονη γυναίκα
Το Bellabeat Leaf Tracker δεν είναι ένα συνηθισμένο tracker. Μοιάζει με κόσμημα, αλλά παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σου. Απευθύνεται στη δραστήρια σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να πάρει τον έλεγχο του εαυτού της.

Καλά τα fitness trackers, αλλά όπως και να τα δεις, δεν είναι καθόλου κομψά. Τα περισσότερα είναι μαύρα βραχιόλια με ή χωρίς οθόνες, τα οποία φοράς στον καρπό. Εάν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου και δίνεις μεγάλο βάρος στα αξεσουάρ ένα συνηθισμένο fitness tracker δεν είναι ό,τι καλύτερο. Οι άνδρες μπορεί να μην δίνουν και τόση σημασία στην εμφάνιση ενός fitness/activity tracker, οι γυναίκες όμως; Τα trackers δεν χρησιμοποιούνται μόνο τις ώρες που αθλείσαι, αλλά μπορείς να τα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας, αφού καταγράφουν τη δραστηριότητά σου ό,τι και να κάνεις. Κι ένα άσχημο μαύρο πλαστικό βραχιόλι δεν ταιριάζει καθόλου με τη σύγχρονη και κομψή γυναίκα. Η Bellabeat έρχεται για να σε γλιτώσει από τα παραπάνω διλήμματα, προτείνοντας ένα tracker που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχεις δει μέχρι τώρα. Ονομάζεται Leaf και μοιάζει με ένα όμορφο κόσμημα σε σχήμα φύλου. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και υλικά (όπως για παράδειγμα ασήμι και ροζ χρυσό) και μπορεί να φορεθεί είτε σε ένα μπρασελέ στο χέρι, είτε με μια αλυσίδα στο λαιμό.

Εκτός από ένα όμορφο κόσμημα, το Bellabeat Leaf είναι και tracker και όπως συμβαίνει με όλες τις παρόμοιες wearable συσκευές, έτσι κι αυτό, καταγράφει την καθημερινή σου δραστηριότητα, τα βήματα που κάνεις, τις αποστάσεις που διανύεις και τις θερμίδες που καις. Μέσω του σχετικού app, μπορείς να θέτεις στόχους τους οποίους θα προσπαθείς να φτάσεις, ενώ υπάρχει και δυνατότητα να ρυθμίσεις συγκεκριμένη δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα κολύμβηση, γιόγκα, ποδηλασία και πολλά άλλα.

Έξυπνες καταγραφές 

Εκτός από tracker, το Bellabeat Leaf σε βοηθά να διατηρείς τη σιλουέτα σου και να κάνεις μια πιο υγιεινή καθημερινή ζωή, καταγράφοντας και αναλύοντας τις συνήθειές σου, προτείνοντάς σου συμβουλές βελτίωσης. Για παράδειγμα, εάν διαπιστώσει ότι κάνεις καθιστική ζωή θα σε παρακινήσει να ξεκινήσεις το περπάτημα. Εκτός από τα προηγούμενα, το Bellabeat Leaf παρακολουθεί και τον ύπνο σου (αρκεί φυσικά να το φοράς και στο κρεβάτι), υπολογίζει πότε βρίσκεσαι σε βαθύ ύπνο, καταγράφοντας διάφορα χρήσιμα στατιστικά.

Το Bellabeat Leaf είναι εύκολο στη χρήση, δεν διαθέτει καθόλου κουμπιά και τα πάντα πραγματοποιούνται μέσω του app. Εσύ απλά φόρεσέ το στο λαιμό ή το χέρι (στη συσκευασία περιλαμβάνεται δερμάτινο μπρασελέ και αλυσίδα λαιμού) και απόλαυσε μια πιο υγιεινή ζωή.

Το Bellabeat Leaf μπορείς να το βρεις σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.