8
Ψυχαγωγία

Δες Instagram ταυτόχρονα με τους φίλους σου

Δες Instagram ταυτόχρονα με τους φίλους σου
Το Instagram κυκλοφόρησε ένα feature που επιτρέπει σε φίλους να βλέπουν το ίδιο feed την ώρα που κάνουν βιντεοκλήση.

Τον τελευταίο καιρό, όλος ο κόσμος κινείται και περιστρέφεται γύρω από μια τεχνολογία: τη βιντεοκλήση. Δευτερευόντως, το Instagram έχει πάρει, πραγματικά, φωτιά και οι φωτογραφίες και τα stories ανεβαίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς. Τώρα, το Instagram εισάγει μια νέα λειτουργία, η οποία σου επιτρέπει να συνδυάσεις τη βιντεοκλήση με το να δεις φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους σου, από απόσταση!

Σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει links για να μοιραστείς μια φωτογραφία που είδες στο Instagram με τους φίλους σου, μέσω του chat. Ομοίως και για βίντεο. Αντί να στέλνεις links, όμως, τώρα στο Instagram μπορείς να εμφανίσεις μια φωτογραφία ή να βάλεις ένα βίντεο να παίζει, ενόσω διαρκεί η βιντεοκλήση, ώστε αυτό που βλέπεις εσύ να το βλέπουν και όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες!

Η λύση του Instagram φαίνεται να είναι πιο ελκυστική και πιο εύχρηστη. Για να ξεκινήσεις, θα πρέπει να ξεκινήσεις μια βιντεοκλήση. Για να το κάνεις αυτό, απλά πατάς το εικονίδιο με το βελάκι στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής οθόνης του Instagram. Έπειτα, πάλι πάνω δεξιά, πατάς το εικονίδιο της κάμερας και επιλέγεις τα άτομα που θέλεις να προσθέσεις στη βιντεοκλήση.

Όταν ανοίξει η βιντεοκλήση, στο κάτω δεξιά μέρος θα δεις ένα πλήκτρο με τίτλο Media. Πατώντας πάνω του, το Instagram θα σου ανοίξει όλες τις φωτογραφίες (και τα βίντεο) στα οποία έχεις κάνει like. Στο κάτω μέρος έχεις τη δυνατότητα να δεις και τις φωτογραφίες τις οποίες έχεις αποθηκεύσει ή και τις συνηθισμένες προτάσεις του Instagram με τυχαίο υλικό. Αν πατήσεις πάνω σε κάποια από αυτές τις φωτογραφίες, αυτή θα εμφανιστεί στο κεντρικό παράθυρο της βιντεοκλήσης και θα τη δουν όλοι οι συμμετέχοντες!

Αν αυτό που επέλεξες ήταν βίντεο, θα παίζει συνεχώς, μέχρι να το κλείσεις ή μέχρι να βάλεις κάτι άλλο.

Τώρα λοιπόν μπορείς να δεις μαζί με τους φίλους σου όλες τις ενδιαφέρουσες ή αστείες φωτογραφίες που έχεις βρει, να τις σχολιάσετε παρέα και να γελάσετε, μέσω βιντεοκλήσης, χωρίς να καταφεύγετε σε γραπτές αντιδράσεις τύπου emoticon ή «LOL».