80
COSMOTE Tips

Δες τα βίντεο που σου αρέσουν, ξανά και ξανά!

Δες τα βίντεο που σου αρέσουν, ξανά και ξανά!
Έχεις κολλήσει με κάποιο βίντεο στο YouTube και θέλεις να το βλέπεις συνέχεια; Έχουμε τη λύση!

Μπορεί το YouTube να μην επιτρέπει την αυτόματη επανάληψη των αγαπημένων σου βίντεο εκ προεπιλογής, αλλά μπορείς να το κάνεις με λίγα μόνο βήματα. Δες στη συνέχεια πώς.

Έχεις κολλήσει με κάποιο ή κάποια βίντεο στο YouTube και θέλεις να το/ τα βλέπεις συνέχεια; Μην ανησυχείς, συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς, πολύ συχνότερα από ό,τι νομίζεις, ιδίως τώρα που έχουμε στη διάθεσή μας τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυο 4G+ της COSMOTE.

Το πρόβλημα είναι πως εξ ορισμού το YouTube δεν προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επαναλάβουν αυτόματα το αγαπημένο τους βίντεο, με συνέπεια να πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα, χάνοντας χρόνο ή ξεχνώντας το, με εκνευριστικά αποτελέσματα. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να “πείσεις” το YouTube να παίζει αέναα τις μουσικές σου επιλογές.

Καταρχάς, θα πρέπει να εντοπίσεις το βίντεό σου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επεξεργαστείς το URL στη γραμμή διεύθυνσης, όπως θα σου δείξουμε στη συνέχεια. Να σημειώσουμε πως το βίντεο που θα επιλέξεις δεν έχει καμία σημασία.

Το πρώτο βήμα είναι να διαγράψεις τα πάντα μπροστά από το “youtube” – συγκεκριμένα το “https://www” είναι αυτό που θα πρέπει να διαγραφεί. Μετά το βασικό θέμα “youtube” πληκτρολόγησε “repeat” χωρίς κενό, για να κάνεις το URL να δείχνει όπως αυτό που εμφανίζεται στη συνέχεια και μετά πάτησε Enter: youtuberepeat.com/watch/?v=MZfmGgq6QCM, για παράδειγμα. Αφότου πατήσεις το Enter, ο browser σου θα ανοίξει μια σελίδα με ένα URL παρόμοιο με το ακόλουθο: http://www.listenonrepeat.com/watch/?v= MZfmGgq6QCM.

Tip: Η εν λόγω σελίδα διαθέτει counter προκειμένου να γνωρίζεις επακριβώς πόσες φορές έχεις επαναλάβει το βίντεο (μέχρι τελικής πτώσεως, προφανώς!).

Από εδώ και πέρα, η σελίδα θα επαναλαμβάνει το βίντεο μέχρις ότου την κλείσεις τελείως.