14
Πολίτης του Σήμερα

Για να μην ξεχνάς τίποτα

Για να μην ξεχνάς τίποτα
Παρουσιάζουμε τα καλύτερα apps για... ξεχασιάρηδες

Μήπως έχεις… θέμα στο να θυμάσαι διάφορα πράγματα; Από γιορτές και γενέθλια, μέχρι την ώρα εκείνου του σημαντικού ραντεβού, τη διεύθυνση που πρέπει να πας ή εκείνο το σημαντικό τηλεφώνημα που πρέπει να κάνεις; Αν και πολλές φορές ο λόγος που ξεχνάς πράγματα είναι πως κολλάς στο smartphone, αυτό το ίδιο μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να μην ξεχνάς τίποτε!

Σου έχουμε τα καλύτερα apps υπενθύμισης, ώστε να γίνεις «Εγγλέζος» στις υποχρεώσεις σου!

TickTick

Δωρεάν και πολύ χρήσιμο, το TickTick είναι το app για να οργανώνεις τις υπενθυμίσεις σου. Προφανώς μπορείς να ορίσεις την ημερομηνία και την ώρα, αλλά μπορείς και να ορίσεις αν θα επαναλαμβάνεται και πόσο συχνά, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η κάθε υπενθύμιση.

Και βέβαια, υπάρχει και για Android αλλά και για iOS.

Remember The Milk

Για να μη μπλέκεσαι με πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες, το Remember The Milk είναι ένα απλό app που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, μπορεί να σου στέλνει υπενθυμίσεις, όχι απλά μέσω notifications στο smartphone, αλλά μέσω SMS, Twitter, e-mail και άλλων υπηρεσιών μηνυμάτων.

Κατέβασέ το για Android και iOS.

Todoist

Εδώ έχουμε κάτι πιο πολύπλοκο. Μπορείς να δημιουργήσεις λίστες «to do», αλλά και υπενθυμίσεις, στόχους, projects, παρακολούθηση συνηθειών και πολλά ακόμη. Το Todoist εστιάζει στην παρακολούθηση εργασιών και την ολοκλήρωσή τους, ενώ σου παρέχει τη δυνατότητα να βλέπεις τις εργασίες σε ημερολογιακή μορφή. Επίσης μπορείς να στείλεις κάποια εργασία σε κάποιον συνεργάτη και να κάνεις ανάθεση!

Το βρίσκεις εδώ για Android και για iOS.