8
Ψυχαγωγία

Βγάλε τον μουσικό που έχεις μέσα σου

Βγάλε τον μουσικό που έχεις μέσα σου
Πώς να κάνεις το κινητό σου synthesizer και να δημιουργήσεις μουσική στο δρόμο.

Εάν δεν ακούς μόνο μουσική, αλλά σου αρέσει η δημιουργία, τώρα μπορείς να το κάνεις από το κινητό σου, χωρίς κλαβιέ, soft synth και υπολογιστές. Η γνωστή εταιρεία του χώρου Propellerhead Software κυκλοφόρησε το Reason Compact, ένα δωρεάν app που είναι διαθέσιμο μόνο για iOS. Εάν ασχολείσαι και σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κυκλοφορία σπεύσε να ανανεώσεις το iPhone σου σε ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με την κυκλοφορία αυτή η εταιρεία βάζει ολόκληρο το κορυφαίο της synthesizer, το Europa κυριολεκτικά στις άκρες των δακτύλων σου επιτρέποντάς σου να μην χάνεις την έμπνευση όποτε σε επισκεφτεί.

Το Reason Compact διαθέτει διαισθητικά στοιχεία ελέγχου και αναλυτικά tutorials για να σε  βοηθήσουν να δημιουργήσεις εκπληκτικούς ήχους synth σε δευτερόλεπτα. Το app είναι φορτωμένο με πάνω από 35 προεπιλογές από παραγωγούς μουσικής παγκόσμιας κλάσης για άμεση έμπνευση, έχει δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικού επιπέδου μελωδιών, πλούσιες συγχορδίες και αρπίσματα (arpeggios) με το πάτημα ενός κουμπιού. Με λίγα λόγια το Reason Compact είναι το απόλυτο εργαλείο για την παραγωγή μουσικής εν κινήσει.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά synth με 16 διαφορετικούς τύπους κυματομορφών, στη συνέχεια να μεταμορφώσεις τον ήχο σου με τα χειριστήρια Shape. Πρόσθεσε βάθος και υφές χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα εφέ όπως Reverb, καθυστέρηση και Unison. Στη συνέχεια μπορείς να εξάγεις τη μουσική σου μέσω MIDI, ή αρχείου ήχου και να συνεχίσεις την επεξεργασία με το  Reason 10 ή το plug-in Europa VST.

Το Reason Compact είναι ειδικά σχεδιασμένο για συνεργασία, προσφέροντας υποστήριξη για την εφαρμογή Inter-app Audio, Ableton Link και Allihoopa, ώστε να μπορείς να συνδεθείς με άλλους δημιουργούς και να μοιραστείτε ιδέες.