7
Τεχνολογία

Ήρθαν τα νέα iPhone, iPad και Apple Watch. Καιρός για αναβάθμιση

Ήρθαν τα νέα iPhone, iPad και Apple Watch. Καιρός για αναβάθμιση
Στον ΓΕΡΜΑΝΟ και την COSMOTE θα βρεις τις ολοκαίνουριες συσκευές της Apple. Μάθε για όλα τα νέα χαρακτηριστικά της κάθε πλατφόρμας.

Η Apple, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, παρουσίασε τη νέα σειρά φορητών συσκευών της, τα οποία πλέον είναι όλα διαθέσιμα στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Αλλά ας δούμε τι νέο φέρνει το 2021 για την κοσμοαγάπητη εταιρεία από το Cupertino της California!

iPhone 13

Η σειρά των iPhones 13ης γενιάς περιλαμβάνει τέσσερα κύρια μοντέλα: το iPhone 13, το iPhone 13 Pro, το κορυφαίο iPhone 13 Pro Max, αλλά και το μικρούλι iPhone 13 mini!

Όλα τα μοντέλα, από το μικρό mini μέχρι το «τεράστιο» Pro Max, έρχονται με τον νέο και πανίσχυρο επεξεργαστή A15 Bionic της Apple. Όλα διαθέτουν ακόμη μικρότερο notch στην οθόνη, όλα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, και όλα έχουν καλύτερες κάμερες από τα προηγούμενα μοντέλα. Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα έρχονται με οθόνη που φτάνει τα 120Hz σε refresh rate, ενώ έχουν και σύστημα με τρεις κάμερες στην πλάτη. Η Apple, βέβαια, αντί να προσθέτει megapixels χωρίς λόγο, επέλεξε να μεγαλώσει τον αισθητήρα και να βελτιώσει (πολύ) την ποιότητα των φωτογραφιών, αρκούμενη στα 12 megapixels.

iPad mini

Το μικρό και αγαπητό tablet της Apple έκανε την επανεμφάνισή του και μάλιστα ανανεώθηκε. Το iPad mini πλέον είναι μια μικρότερη έκδοση του iPad Air, έχει οθόνη 8,3 ιντσών και Touch ID, ενώ έρχεται με θύρα USB-C για πιο γρήγορη φόρτιση.

Apple Watch Series 7

Το νέο Watch μεγάλωσε. Όχι τόσο σε φυσικό μέγεθος – η συσκευή είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο – αλλά σε οθόνη. Μάλιστα, η οθόνη του νέου Apple Watch είναι αρκετά μεγαλύτερη και πλέον εκτείνεται από άκρη σ’ άκρη! Το Watch OS 8, μάλιστα, έχει λάβει τις απαραίτητες πινελιές έτσι ώστε να είναι πιο εύχρηστο και να έχει μεγαλύτερα εικονίδια και πλήκτρα για πιο εύκολο χειρισμό, ενώ πλέον διαθέτει και πλήρες πληκτρολόγιο! Τέλος, η φόρτιση θα είναι ακόμη πιο γρήγορη, μιας και ο φορτιστής πλέον έρχεται με βύσμα USB-C, κάτι που βελτιώνει την ταχύτητα φόρτισης κατά 33%. Παράλληλα, η Apple διατηρεί το Watch Series 3 ως εισαγωγικό μοντέλο αλλά και το Watch SE ως κάτι ενδιάμεσο.

Όλα τα μοντέλα της Apple, νέα και παλιά, μπορείς να τα δεις από κοντά σε κάθε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να τα περιεργαστείς και βέβαια να τα κάνεις δικά σου!